A la Colla Xiquets del Serrallo a part de fer castelles també podràs practicar diferents activitats físiques que t’ajudaran a mantenir el teu cos en forma.

 

PILATES

El   pilates és un sistema d’entrenament físic inventat per l’alemany Joseph Pilates basant als seus coneixements de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga. El mètode Pilates se centra en la postura dels músculs centrals que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral. En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l’alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d’esquena.

Aquesta activitat es duu a terme tots els dilluns de 18.30h a 19.30h.

 

CROSSFIT

El crossfit és un programa d’entrenament compost per exercicis funcionals, constantment substituïts, executats a alta intensitat. L’objectiu de CrossFit és desenvolupar al màxim el rendiment en totes i cadascuna d’aquestes àrees físiques, i no realitzar un programa específic d’entrenament. Per això se sol dir que l’especialitat és no especialitzar-se.

Aquesta activitat es duu a terme tots els dijous de 19.30h a 20.30h.

 

ROCÒDROM

L’escalada és l’acció d’ascendir per un indret difícil, de pregona verticalitat, utilitzant els quatre membres per a progressar. Al local dels Xiquets del Serrallo disposem d’un dels rocòdroms més nous i equipat de la província de Tarragona, amb més de 60 preses i una paret de 8 metres d’amplada.

Aquesta activitat es duu a terme tots els dijous de 19.30h a 21.00h.