Els Xiquets del Serrallo som una entitat cultural i el nostre objectiu principal és fer castells. Som una organització sense ànim de lucre fundada l’any 1988 al Serrallo, el barri pescador de Tarragona, i aquest any celebrem el nostre 30è aniversari. Vestim el color blau marí a la camisa com a mostra representativa del mar, amb tota l’estima que tenim cap aquest element natural tan nostrat i genuí d’aquesta ciutat, especialment al nostre barri.

La nostra colla està formada per gent de totes les edats (petits, joves i adults) i naturalment tothom té cabuda en aquest projecte col·lectiu sense distinció d’edat, sexe, físic o condició social. Tothom pot ser un gran casteller i tothom pot participar de la forma que vulgui als Xiquets del Serrallo. Plegats sumem esforços i això ens fa més més grans, en el sentit humà de la paraula.

A banda de les actuacions castelleres, els Xiquets del Serrallo ens impliquem amb el barri i amb la ciutat coordinant-nos amb diferents entitats i organitzant diversos actes culturals, festius i commemoratius al llarg de tot l’any.