Agnès Busquets, la nova padrina del pilar caminant

Després de sis edicions de la figura de padrí del pilar caminant, amb Danae Boronat, Toni Albà, Elisabet Carnicé, Júlia Creus, Carme Forcadell i Tomàs Molina, aquest any és el torn de l’actriu tarragonina Agnès Busquets.

La coneguda presentadora d’El Club Súper 3 o actriu de Polònia, acompanyarà la Colla Castellera dels Xiquets del Serrallo el proper 24 de setembre en una data tan assenyalada pels castellers i castelleres de la ciutat de Tarragona. Viurà la baixada del pilar caminant en primera persona i ho retransmetrà en directe a les seves xarxes socials, tot donant a conèixer aquesta tradició tan tarragonina. A més, si el pilar arriba a l’Ajuntament, serà una de les encarregades d’ajudar a pujar l’enxaneta amb la faixa al balcó del consistori.

Podeu seguir els comptes de Twitter, Facebook i Instagram dels Xiquets del Serrallo i les xarxes socials de l’Agnès, on explicarà com viu aquest recorregut que comença a la plaça de les Cols i acaba a l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa d’apadrinar simbòlicament el pilar caminant, els Xiquets del Serrallo pretenen donar a conèixer la tradició tarragonina de la Mercè arreu del territori.