Surt el número 32 de la revista Pinya Blava

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la nova edició de la revista Pinya Blava dels Xiquets del Serrallo. En aquest nou número es fa el repàs casteller de la temporada 2019 de la colla marinera.

Contingut per a tots els públics

A la revista s’hi poden trobar les valoracions dels co-caps de colla, el president, l’equip de canalla i l’equip de gralles. A més, conté el resum de totes les diades fetes durant la temporada, l’opinió dels periodistes i la tradicional «Mirada d’en Bailach».

La Junta Directiva ens explica com han anat totes les activitats socials i el padrí del pilar caminant, Tomàs Molina, explica com va viure aquella jornada única. A més, l’equip de pinyes ens dona alguns consells per a col·locar-se amb seguretat a la pinya.

Una revista digital

Per primera vegada a la història, la revista Pinya Blava serà exclusivament digital, i es podrà consultar al web dels Xiquets del Serrallo. Tot i que s’ha optat per no imprimir-ne exemplars físics per a repartir entre els castellers, qui ho desitgi podrà llegir-la al local, on hi trobarà exemplars de consulta.

Digitalització de la revista

Durant el confinament, s’ha treballat per a publicar tots els números de la revista Pinya Blava en format digital; que, a partir d’avui, es troben a disposició de tothom al web dels Xiquets del Serrallo. D’aquesta manera, es facilita el lliure accés a més de 32 edicions de la revista que repassen la història de la colla del Serrallo.