Una campanya per a reactivar-nos junts

La Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona són coneixedors de la situació actual; de fet, molts dels seus castellers i castelleres estan patint en primera persona les conseqüències econòmiques provocades per la COVID-19.

Per sort, a poc a poc va tornant la normalitat i els Xiquets del Serrallo han decidit iniciar una campanya per a impulsar el comerç a la ciutat Tarragona amb l’arribada de la Fase 1 de desconfinament.

La campanya

Avui presenten la campanya «Reactivem-nos junts!»; que té per objectiu donar a conèixer aquells empresaris relacionats directament amb la colla del Serrallo, negocis dels seus castellers, empreses que sempre han col·laborat amb l’entitat o d’altres que han volgut fer pinya en aquests moments tan complicats.

La campanya ja compta amb més d’una vintena de comerços de diferents àmbits, com són l’alimentació, la restauració o els serveis; i s’espera poder augmentar la xifra en els propers dies.En el llistat s’hi troben botigues amb seu a la ciutat de Tarragona, però també d’altres de la resta de la província.

Des de l’entitat serrallenca tenen l’esperança que això serveixi per a donar un impuls al petit comerç i per a donar a conèixer aquells establiments i comerços que, any rere any, han confiat en l’entitat i hi han estat quan se’ls ha necessitat. Ara és moment de tornar-los aquest favor i entre tots sortir-nos-en de la millor manera possible.

Volem que aquesta campanya serveixi per a donar un impuls al petit comerç, fer pinya i entre tots sortir-nos-en de la millor manera possible.

La Junta del Xiquets del Serrallo

Els castellers dels Xiquets del Serrallo podran trobar el llistat de comerços a l’app de la colla i a la pàgina web. A més, es beneficiaran d’un descompte en la compra de productes o serveis als establiments adherits a la campanya.

Més de 27 empreses confien en els Xiquets del Serrallo

A continuació, trobareu el llistat d’empreses que s’han adherit a la campanya a dia d’avui i podeu consultar-ne tota la informació a la següent pàgina.

Alimentació

 • Pollastres Pili

Botigues

 • Posa’t Maca
 • Mobles Roch – Matalasseria Redding
 • Mar Blau Brodats
 • Servirepro – Serveis gràfics
 • Editorial – Pisicina, un petit oceà
 • ARDIT

Restauració

 • L’Ancora restaurant
 • El Raco dels Amics
 • Bar Avi Lluç
 • Restaurant el Raco del Pescador
 • La Morada

Salut

 • Farmàcia Rovira Tarragona
 • Tarracofisio
 • 32 Dents Clínica Dental

Serveis

 • Comunicació Vintage
 • Tarraco Pintures
 • Full Equip Sonortizacions
 • Centre d’Estudis Port
 • Finques Boronat
 • Lausel Music
 • Caballero Advocat
 • Calero Advocat
 • Hallo Idiomas

Vins

 • Celler Clos Montblanc
 • Celler Vidbertus
 • Celler Cal Menescal
 • Celler Mas Vicenç

Vols adherir-te a la campanya? Escriu-nos a comunicacio@xiquetsdelserrallo.cat