Sopar de gala 2019 Xiquets del Serrallo – Dissabte 26 d’octubre

El dissabte 26 d’octubre de 2019 els Xiquets del Serrallo realitzarem el sopar de gala al restaurant de l’Hotel SB Ciutat de Tarragona (plaça Imperial Tàrraco, 5, Tarragona) per celebrar la gran temporada que hem realitzat, i això ha estat gràcies a l’esforç de totes i tots!

Hora d’inici: 20.30h
Hora de fi: 01.00h

Per venir al sopar has de fer dues coses:
1.- Emplenar el degudament el formulari que trobaràs al final d’aquest post.
2.- Efectuar el pagament: pot ser en efectiu (a la secretaria del local de la colla) o bé per transferència bancària:
ES45 0081 5258 4800 0113 9414 (concepte: nom i cognoms + numeró de menús).

Dia límit per fer pagament: divendres 18 d’octubre.

– Menú adult (25€)
Primer plat: caneló de pollastre de corral amb fruits secs i xips de verduretes o bé cabdells d’enciam amb ventresca de tonyina i salseta de carabassa confitada.
Segon plat: filet d’orada amb suquet de mariscos o bé cuixa d’ànec confitat a la Provenza amb nous i patata.
Postres: panacotta d’ametlla amb fruits vermells a l’anís estrellat o bé pinya caramelitzada amb gelat i coc en virutes.
Inclou aigua, vi D.O. Tarragona i cafè.

– Menú vegà/vegetarià (25€)
Primer plat: amanida de brots d’espinacs, fruits secs i magrana de temporada.
Segon plat: hummus de remolatxa amb tofu amb encurtits i oli de coco.
Postres: macedònia de fruites amb pipes de carbassa.
Inclou aigua, vi D.O. Tarragona i cafè.

– Menú infantil (menors de 14 anys, canalla de la colla gratuït, fills de castellers que no són canalla de la colla 15€)
Primer plat: canelons de carn gratinats o bé pasta amb salsa bolonyesa.
Segon plat: escalopa de pollastres amb patates fregides o bé hamburguesa amb formatge i patates fregides.
Postres: gelat de vainilla i xocolata.
Inclou aigua i refresc.

Al·lèrgies i intoleràncies anotar-les a l’apartat d’observacions i es tindran en compte a l’hora d’elaborar els plats.

D’altra banda, us informem que el dilluns dia 7 d’octubre es farà pública la llista dels 20 castellers que han tingut més assistència en el global de la temporada (assajos i actuacions) i que, per tant, gaudeixen d’un descompte del sopar de gala. En aquest cas, els 20 castellers seleccionats només hauran de pagar 10€.