Tomàs Molina, el nou padrí del pilar caminant

Tomàs Molina, l’home del temps de TV3, serà el nou padrí del pilar caminant

Després de cinc edicions de la figura de padrí del pilar caminant amb Danae Boronat, Toni Albà, Elisabet Carnicé, Júlia Creus i Carme Forcadell, aquest any és el torn del meteoròleg i presentador de la televisió catalana Tomàs Molina

El conegut “home del temps” de TV3 acompanyarà la Colla Castellera dels Xiquets del Serrallo el proper 24 de setembre en una data tan assenyalada pels castellers i castelleres de la ciutat de Tarragona. El padrí viurà la baixada del pilar caminant en primera persona i ho retransmetrà en directe a les seves xarxes socials, tot donant a conèixer aquesta tradició tan tarragonina. A més, si el pilar arriba a l’Ajuntament, serà un dels encarregats d’ajudar a pujar l’enxaneta al balcó del consistori.

Podeu seguir els compte de Twitter, Facebook i Instagram dels Xiquets del Serrallo i els comptes de twitter i instagram del Tomàs Molina, des d’on donarà a conèixer el pilar caminant.

Amb aquesta iniciativa d’apadrinar simbòlicament el pilar caminant, els Xiquets del Serrallo pretenen donar a conèixer la tradició tarragonina de la Mercè arreu del territori.