Regeneració al capdavant dels Xiquets del Serrallo

David Borràs, co-cap de colla, Josep Ramon Tules ‘Pitu’, president i Nil Martínez, co-cap de colla – Fotografia: Albert Torres

Aquest diumenge els Xiquets del Serrallo han celebrat l’assemblea extraordinària de la colla, que portava com a únic punt del dia l’elecció de la nova junta directiva, després que Adrià Iglesias presentés la seva dimissió el passat mes de desembre.

L’única candidatura presentada i encapçalada per Josep Ramon Tules, com a president, i David Borràs i Nil Martínez, com a co-caps de colla, ha obtingut el 76% de vots favorables dels castellers presents i estaran al capdavant els Xiquets del Serrallo fins a finals del 2020.

Els objectius principals de la junta són consolidar el canvi gerenacional a la colla; ampliar la massa social per tal d’assolir castells més grans; potenciar l’ús de noves tecnologies, l’appsistència; fomentar el bon ambient durant els assaigs, i aconseguir fer-los més dinàmics i eficients tècnicament.

La tècnica estarà formada per 2 co-caps de colla, 2 segons co-caps de colla i un tercer cap de colla, que treballaran de forma cooperativa amb la resta dels equips: pinyes, canalla i escola. Així, es presenta un projecte horitzontal basat en la feina en equip, amb un grup nombrós de caps de colla que desenvoluparan el paper de coordinadors.

Els assaigs continuaran els dimarts a les 20.30 hores i els divendres a les 22.00 hores.

Pots saber qui ocupa tots els càrrecs de junta i tècnica: aquí.