Els Xiquets del Serrallo arriben als 800 castellers virtuals

Imatge de l’actualització de l’aplicació

Fa pocs dies, els Xiquets del Serrallo van arribar als 800 castellers virtuals a l’app de la colla. Actualment, ja són més castellers registrats a l’aplicació d’appsistència que castellers que assisteixen regularment als assajos.
Per aquest motiu, la junta ha encarregat una millora a l’app que permetrà als castellers virtuals fer pinya des de casa utitlitzant el telefon mòbil. D’aquesta manera, encara que el casteller virtual no pugui desplaçar-se als assajos, podrà enviar missatges de suport als castellers assistents, que és projectaran en temps real al projector de local, i podran donar pit apretant un botó a l’app.
Es preveu que la millora estarà disponible a partir del mes de febrer, pocs dies abans que comencin els assajos del 2019.