Sopar de gala Xiquets del Serrallo

El dissabte 20 d’octubre a les 22.00h els Xiquets del Serrallo realitzarem el sopar de gala al restaurant Medi Terraneum (Marina Port Tarraco, El Serrallo, Tarragona) per celebrar la gran temporada que hem realitzat, i això ha estat gràcies a l’esforç de totes i tots!

Per venir al sopar has de fer dues coses:
1.- Emplenar el següent formulari.
2.- Efectuar pagament: pot ser en efectiu (a la secretaria del local de la colla) o per transferència bancària:
ES45 0081 5258 4800 0113 9414 (concepte: nom i cognoms).

Dia límit per fer pagament: dimecres 17 d’octubre.

– Menú adult (25€)
Primer plat: caneló de marisc amb suquet de llamàntol o bé amanida de brots tendres amb encenalls de pernil ibèric.
Segon plat: melòs de vedella amb cebetes glassejades o bé tronc de bacallà amb tempura de cigrons i samfaina.
Postres: pastís.
Copa de cava, pa, aigua, refrescos, vi i cafès inclosos.

– Menú vegà (25€)
Primer plat: mil fulles de verdures amb compota de poma.
Segon plat: lasanya de verdures amb crema d’orellanes.
Postres: broqueta de fruita.
Copa de cava, pa, aigua, refrescos, vi i cafès inclosos.

– Menú infantil – menors de 14 anys (canalla de la colla: gratuït, fills de castellers que no són canalla de la colla: 15€)
Primer plat: caneló de pollastre o plat de pasta.
Segon plat: escalopa amb patates o bé bistec amb patates o bé calamars amb patates.
Postres: gelat.
Pa, aigua i refrescos inclosos.

Al·lèrgies i intoleràncies anotar-les a l’apartat d’observacions i es tindran en compte a l’hora d’elaborar els plats.

D’altra banda, avui, dimarts 9 d’octubre, al local d’assaig es farà pública la llista dels 20 castellers que han tingut més assistència al llarg de la temporada fins a dia d’avui, tant a assajos com a diades, i tal i com vam anunciar a prinicpis de temporada, gaudiran d’un descompte i el sopar de gala els sortirà per 10€. La llista romandrà penjada a la cartellera.