La Diputació aprova donar una subvenció de 10.000 euros als Xiquets del Serrallo

La Diputació de Tarragona va aprovar en el seu pressupost de 2018 una partida per donar una subvenció a les colles castelleres de la demarcació. Quan aquesta administració ha concretat el repartiment econòmic, ha acordat que els Xiquets del Serrallo rebin una subvenció de 10.000 euros.

Un cop comunicada la decisió, la colla ha constatat que la consideració amb el que la Diputació de Tarragona havia categoritzat la colla, no s’ajustava al seu nivell segons els castells realitzats. L’ens ha acceptat la proposta d’esmena que la colla li ha fet arribar, i que pretén que la colla rebi la mateixa quantitat que les altres colles de set pisos de la demarcació.

D’aquesta manera, podem informar que la subvenció que la Diputació de Tarragona acabarà lliurant als Xiquets del Serrallo s’incrementarà fins a 25.000 euros, la mateixa subvenció que, reiterem, reben cadascuna de la resta de colles de set pisos de la demarcació.

Amb aquests diners, la colla té millors condicions per fer front a la sèrie d’activitats i d’inversions que englobem en el 30è aniversari.