Ja pots confirmar assistència a la diada castellera de Marchamalo (Guadalajara)!

A l’app de la colla ja pots confirmar assistència a la diada castellera que realitzarem a Marchamalo (Guadalajara) el cap de setmana del 5 i 6 de maig! El transport, l’allotjament i tots els àpats seran gratuïts per a tots els castellers/es.

Tan sols cal que entris a l’app de la colla i confirmis assistència. Allí podràs triar si aniràs amb el bus de la colla o bé si et desplaçaràs pel teu propi compte. D’aquesta manera ja quedarà reservada la teva plaça i podràs gaudir d’un cap de setmana inoblidable.

En cas que no tinguis accés a l’app passa per la secretaria de la colla (dimarts de 19.30h a 20.20h i divendres de 21.00h a 21.50h) o bé envia’ns un correu a app@xiquetsdelserrallo.cat i amb molt de gust t’explicarem com fer-ho.

  • Divendres 4 de maig, 23.00h, local Xiquets del Serrallo: Sortida del bus Tarragona-Marchamalo.
  • Dissabte 5 de maig, 20.30h, camp de futbol de Marchamalo: Diada castellera.
  • Diumenge 6 de maig, 13.30h, plaza Mayor de Marchamalo: Diada castellera juntament amb la Colla Castellera de Madrid.
  • Diumenge 6 de maig , 23.00h, local Xiquets del Serrallo: Arribada del bus a Tarragona.

Més endavant donarem informació més detallada de l’horari del cap de setmana.