L’inici d’una època de canvis

Avui divendres 2 de març a les 22.00h els Xiquets del Serrallo donaran el tret de sortida al Moll de Costa amb el primer assaig de la temporada castellera, obert a tothom. Es preveu un assaig molt especial i ple de novetats. El nou horari d’assaig dels divendres, de 22.00h a 00.00h, la implementació de l’aplicació per a mòbils pròpia de la colla i el refrigeri gratuït per a tots els participants després de l’assaig en són només alguns exemples. A més, per acabar d’arrodonir aquest primer assaig, a partir de les 00.00h també hi haurà temps per a festa i la bona música a càrrec de DJ Valkyriack.

Les noves tecnologies

D’aquesta forma, els del barri mariner se sumen a l’aposta per les noves tecnologies en el món casteller i disposen d’una aplicació pròpia que permet confirmar assistència tant a assajos com a diades, projectar les pinyes a l’assaig i estar informat en tot moment a través d’un sistema de missatgeria instantània.

La campanya: #tictac

Des de fa unes setmanes s’està duent a terme una campanya promocional amb videos i material gràfic per a que els castellers s’animin a baixar als assajos. És temps de canvis, i el tic-tac del rellotge vol expressar el poc que queda per a que tot arribi.

La colla i els 30 anys

Cal recordar que el passat 13 de gener es va escollir una nova i joveníssima junta directiva encapçalada per Josep Romeu com a president i Adrià Iglesisas com a cap de colla i són moltes les iniciatives i els reptes que es proposen els Xiquets del Serrallo en un 2018 que celebren el seu 30è aniversari i que de ben segur comptarà amb moltes alegries i moments per emmarcar.

Els nous horaris

Els assajos generals seran els dimarts a les 20:30 hores i els divendres a les 22:00 hores. La canalla incorpora un tercer dia d’assaig, dimarts, dimecres a les 19:00 hores i divendres a les 20:00 hores. A més, es manté l’escola de castells els dimarts a les 19:00 hores i divendres a les 20:00 hores. Les gralles i els timbals fa el seu assaig els dimecres a les 18:00 hores i els divendres a les 18:30 hores al local de l’entitat.