Els Xiquets del Serrallo estrenen nova app

A partir d’aquesta temporada comptarem amb l’ajuda d’un sistema de gestió anomenat APPsistència que ens ajudarà amb diverses tasques del dia a dia de la colla. Aquest sistema incorpora una APP per a dispositius mòbils que tots els membres de la colla es poden descarregar. Les funcions d’aquesta APP són, principalment:

 • Confirmar l’assistència a diades, i el transport a utilitzar.
 • Confirmar l’assistència a assajos.
 • Facilitar que l’equip de pinyes tingui en temps real la llista de castellers que ha confirmat a una diada o assaig, per tal que es puguin preparar les pinyes al moment també a l’assaig.
 • Consultar les pinyes directament des de l’aplicació.
 • Rebre missatges i comunicats de la colla.

L’APP està disponible a les botigues d’aplicacions d’Android i Apple. La podeu buscar com a “Xiquets del Serrallo”, “APPsistència” o descarregar-la en aquests enllaços:

Ja podeu descarregar l’APP i començar a conèixer-la. Per entrar la primera vegada us demanarà el correu electrònic i la data de naixement. Si teniu problemes per accedir, envieu un correu a app@xiquetsdelserrallo.cat indicant:

 • Nom complet (Nom, 1r Cognom, 2n Cognom)
 • Email
 • Data de naixement

Un cop entreu a l’APP, aquests són els apartats que hi trobareu. Trobareu els apartats al menú que es desplega al clicar la icona a la part superior esquerra de la pantalla:

 • A “Inici” hi veureu el canal de notícies, amb els últims comunicats i missatges que s’han enviat a tota la colla. A la part superior dreta de la pantalla hi veureu una icona d’una campana, on podreu consultar els últims missatges push rebuts.
 • A “ASSAJOS” hi veureu el llistat d’assajos de tota la temporada. Veureu que, per defecte, a tots els assajos està marcada l’opció “Encara no he contestat”. Si veniu, entreu dins l’assaig i feu clic a “Puc venir” i si no podeu venir, si us plau, confirmeu-ho clicant l’opció “No vinc”. Si teniu planificades vacances o alguns dies en que ja sabeu amb antelació que no podreu venir, podeu confirmar-ho ja. Això ajudarà la tècnica a planificar la els assajos i la temporada.
 • A “ACTUACIONS” pròximament hi veureu el llistat de totes les diades de la temporada. També en aquest cas, l’opció marcada per defecte és “Encara no he contestat”. Si veniu, haureu de indicar-ho amb la icona “Vinc” en cas de les actuacions a casa. Per les actuacions fora, seleccioneu la icona del bus o el cotxe segons el transport que utilitzeu. En el cas de les actuacions, no podeu confirmar encara les de tota la temporada, podreu fer-ho un mes abans de la data de l’actuació. Hores abans de la diada podreu consultar des d’aquí també les pinyes per l’actuació.
 • A “CONFIGURACIÓ” podreu configurar si voleu rebre o no recordatoris d’assajos i d’actuacions, i notificacions cada cop que es publiqui una notícia. A més, hi trobareu l’opció “Afegir casteller“. Aquesta última opció és especialment interessant per famílies, ja que podeu afegir-hi els vostres familiars per tal de confirmar l’assistència en nom seu. Per fer-ho necessitareu també el correu i la data de naixement. En cas de no poder afegir-hi alguna persona, envieu també un correu a app@xiquetsdelserrallo.cat amb les mateixes dades que hem explicat abans.

Us animem a descarregar-la des de ja, per tal que pugueu anar-vos familiaritzant amb ella abans que comencem la temporada, i pugueu confirmar ja la vostra assistència als assajos i actuacions. En cas de qualsevol dubte o problema al fer servir l’APP, recordeu que podeu enviar un correu a app@xiquetsdelserrallo.cat