Al 2018, a l’assaig en bus

Les tres rutes que portaran els castellers fins al Serrallo

 

Innocentada 2017

Els Xiquets del Serrallo celebren el proper any el seu 30è aniversari i per a celebrar-ho signaran un acord amb l’Empresa Municipal de Transport de Tarragona que permetrà als castellers anar als assajos en autobús gratuïtament.
Encara queden alguns detalls per tancar però fonts de l’entitat serrallenca afirmen que l’EMT s’ha compromès a destinar tres microbusos els dies que hi hagi assaig. Aquest busos sortiran des dels barris de ponent, el barri de Sant Salvador i els barris de llevant simultàniament fent diferents parades que permetran als castellers desplaçar-se des de casa seva fins al local d’assaig dels Xiquets del Serrallo i una vegada acabat l’assaig els tornarà a casa seva.
Des de la Colla s’assegura que tenen un greu problema de mobilitat, i sobretot  d’aparcament els dies d’assaig, al barri del Serrallo i amb aquesta mesura es vol reduir el trànsit rodat per la zona i concienciar als castellers de l’ús del transport públic.
Fonts de l’Empresa Municipal de Transports es mostren satisfets de la iniciativa i esperen que siguin molts els usuaris que utiltizin aquest nou servei.
L’inici d’aquestes línies està previst per a començaments de març i s’allargarà fins al mes d’octubre. Si la valoració a final de temporada és bona no es descarta ampliar-la un any més.