El Nadal arriba al Serrallo

Aquest mes de desembre els Xiquets del Serrallo organitzen una sèrie d’activitats per a tota la família i obertes a tothom.

El divendres 15 de desembre, a les 18:30, els més petits seran els protagonistes i els encarregats de trobar el tió, que s’ha perdut pel barri del Serrallo, i de decorar el local i posar-lo ben guapo de cara al Nadal. En acabar berenar per a tothom!

El dissabte 16, a les 9 del matí, arriba la tradicional excursió a Sant Simplici. La sortida es fa des del pàrquing de la plaja llarga i després d’un recorregut molt senzill i apte per a tothom arribem a Sant Simplici. Allí cantarem nadales, brindarem i els més petits podran fer la plantada del pessebre.

El divendres 22, a les 7 de la tarda, tots els nens i nenes esteu convidats a baixar al local a fer cagar el tió i els més grans acompanyar-los en aquest dia tant màgic.
Demanem als pares i mares que, per un tema logístic, ens comuniquin amb antelació els nens i nenes que aquell dia baixaran al local.

I una vegada entrem al 2018 només ens queda rebre a S.S. M.M. els Reis Mags d’Orient que el 6 de gener visitaran per primer cop  el nou local d’assaig dels Xiquets del Serrallo a partir de les 12 de migdia.