Arriba a l’Ajuntament el 22è pilar caminant consecutiu!

El passat diumenge 24 de setembre els Xiquets del Serrallo van viure, sens dubte, un dels moments més bonics de tota la temporada, amb l’arribada a l’Ajuntament del més que estimat i treballat pilar caminant.

Tot i alguns imprevistos que van fer que el pilar caminant anés a un ritme més lent de l’esperat, els Xiquets del Serrallo van demostrar un domini indiscutible després de fer arribar fins a l’Ajuntament, i durant 22 anys consecutius, aquesta genuïna construcció castellera.

Amb el suport i gran complicitat de l’actriu Júlia Creus, els Xiquets del Serrallo van culminar les festes de Santa Tecla amb un pilar caminant que va fer emocionar a tota una plaça de la Font entregada de tot cor, des de ben endins.

Resum de castells: Colla Jove Xiquets de Tarragona:  4d8, 5d8, Pd4cam. // Xiquets del Serrallo: 4d7, 4d7a, Pd4cam. // Xiquets de Tarragona: 3d8, 4d8(id), Pd4cam. // Castellers de Sant Pere i Sant Pau:  3d8, 5d7, Pd4cam.