Dos castells de 7 i mig a Torredembarra

3 de 7 amb l'agulla descarregat
3 de 7 amb l’agulla descarregat

El passat diumenge 15 de maig, els Xiquets del Serrallo es van desplaçar fins a Torredembarra per celebrar, amb la colla torrenca, la primera diada en memòria de David Sánchez. Els serrallencs van encarar la diada amb el 4 de 7 amb agulla, acompanyat del 3 de 7 amb agulla i el 3 de 7.La diada començava amb dos pilars de 4, un de cada colla, davant del monument en honor a l’enxaneta dels Nois de la Torre, David Sánchez.

Els de Lafuente van optar per un 3 de 7 amb agulla a la primera ronda, que es va descarregar amb tranquil·litat i amb l’estrena d’una agulla nova que no va patir en cap moment. El 4 de 7 amb agulla arribava a la segona ronda, amb unes bones mides que no es van deformar en cap pis durant la descarregada. El castell es va descarregar amb fermesa i agilitat amb una canalla ràpida i decidida. A la tercera ronda el 3 de 7 es completava amb solvència i sense tremolors. Finalment, el vano de 5, que feia anys que la colla no el descarregava, va signar una bona diada i amb totes les estructures descarregades.

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Nois de la Torre, van descarregar el 4 de 6 amb agulla, el 2 de 6 i el 3 de 6 amb agulla, després de dos intents desmuntats de 4 de 7.

Resum castells: Xiquets del Serrallo: 3/7a, 4/7a, 3/7, v/5 // Nois de la Torre: id4/7, id4/7, 4/6a, 2/6, 3/6a, 2p/4.

Vano de 5 dels Xiquets del Serrallo
Vano de 5 dels Xiquets del Serrallo

Aquesta diada manté el bon ritme amb el que els de la camisa blava han iniciat la temporada, i motiva als castellers que han respost molt bé a les demandes del seu cap de colla, Jonathan Lafuente.

La propera diada la tenen aquest dimecres 18 a Salou a les 20.30h, en motiu de la trobada de Veterans del Barça. En quant als assajos, continuen sent els dimarts i els divendres a dos quarts de nou del vespre al Tinglado 4 al Port de Tarragona.