Recuperem sensacions a mitges, a Manresa

La sortida a Manresa, quan es va planificar la temporada, tenia un interrogant: hi vindria gent? Doncs bé, en això la diada castellera a la Plaça de Crist Rei amb Tirallongues de Manresa i Colla Jove de Barcelona ha estat un examen superat pels Xiquets del Serrallo. Dos autobusos, cotxes particulars… uns 120 castellers desplaçats.

La primera ronda, però, ha marcat el desenllaç. La caiguda de la setmana anterior obligava a fer canvis, que s’havien treballat durant la setmana. Però el 4 de 7 inicial -prova prèvia a un possible intent de quatre amb l’agulla- s’ha hagut de desmuntar. En la repetició, un 4 de 7 amb nous canvis i molt ben treballat ens ha ensenyat que, si ens ho proposem i deixem els nervis aparcats, podem brodar els castells de set.

El 3 de 7 de la segona ronda ha sortit clavat. Ara bé, per precaució, després s’ha provat un 4 de 6 amb l’agulla amb algunes cares noves en l’estructura.  Dos pilars de quatre han clos una actuació on hem recuperat sensacions, però a mitges. Cal seguir treballant i, potser, hi hem de posar més serenor, menys nervis i més capacitat de sacrifici.

Les altres colles han realitzat, com a castells més destacats, un 4 de 7 amb l’agulla els Tirallongues i un 4 de 7 la Colla Jove de Barcelona.