El 4d7a més matiner fora de Tarragona

140426-4de7a
Primer 4 de 7 amb l’agulla.
Foto de Natalia Zamora i Esteban Rodríguez

En la segona sortida de la temporada hem fet un gran pas endavant descarregant el 4 de 7 amb l’agulla més matiner de la nostra història fora de Tarragona. A Vilafranca hem completat un 4 de 7 en primera ronda que apunta mides, més lleuger que d’habitual, un 4 de 7 amb l’agulla que s’ha hagut de defensar i un 3 de 7 sense història. El segon pilar de 5 de la temporada i després dos pilars de quatre han tancat una diada que ens referma en la feina feta als assajos.
La propera sortida, diumenge 4 al Port de Tarragona, ha de servir per consolidar aquest inici de temporada prometedor.
Hem actuat amb la Jove de Vilafranca, Xics de Granollers i Castellers del Riberal, dels quals destaquem el 3 de 8 de Granollers, el 3 de 7 dels amfitrions i el 2 de 6 i el pilar de 5 dels de la Catalunya Nord.
L’any passat a vilafranca en la mateixa diada i un mes més tard varem fer castells de sis pisos.