L’AEiG Fent Camí fan Castells amb el Serrallo

Grup d’Escoltes i Guies de l’AEiG Fent Camí aquest matí abans de fer el taller de castells

Aquest matí han visitat el local social de la Colla l’Agrupament Escolta i Guia Fent Camí per a realitzar-hi un taller de castells. Més de 40 nens i nenes, d’entre 6 i 13 anys, han pogut gaudir d’un matí molt casteller. I es que a la colla els esperaven una quinzena de castellers per explicar-los la història de la Colla, l’origen dels castells i els valors que es volen transmetre.

La jornada ha començat amb una explicació teorica acompanyada de material audiovisual i tot seguit han començat amb la pràctica, on els nois i noies han pogut provar de primera mà que sent un casteller quan puja. Els més petits han volgut provar de fer l’aleta tot pujant un pom de dalt, d’altre es conformaven en fer pilars a la paret, i els més atrevits s’han efilat per la corda fins tocar el sostre. Ha sigut un matí entretingut, divertit però sobretot educatiu, ha afirmat el cap d’agrupament del AEiG Fent Camí, Adrià Iglesias, ja que els valors dels castells també ens ajuden a creixer com a persones.

El taller d’avui ha acabat amb una foto de familia entre castellers i escoltes i guies. I qui sap si algun dia alguns d’ells formaran part dels Xiquets del Serrallo.