Celebrada la primera edició de la Pedalada La Blava

Imatge de la sortida

450 ciclistes han pres part aquest diumenge en la primera edicció de la Pedalada La Blava, organitzada per la Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona com un dels actes per

commemorar els seus 25 anys de vida. Els participants s’han repartit en tres circuits. El més llarg de 40 quilòmetres i 800 metres de desnivell acumulat ha transcorregut per Tarragona, els Pallaresos, el Catllar i Ardenya; el segon circuit era de 25 quilòmetres i 300 meters de desnivell acumulat; i un tercer circuit que han realitzat nens entre 6 i 10 anys amb monitors.

Tot i no ser una cursa competitiva, cal destacar la qualitat dels primers classificats en totes les categories. Les classificacions apareixen en la plana web: http://www.athleticevents.net/ , de Crono Atheltic Events, qui ha prestat el suport tècnic per als cronometratges.

40 km Masculí General
1. Marc Martínez Iranzo (Lizarran), 01:27:01
2. Roger Serrano Salgado (Tomas Belles Cannondale)
3. Robert Figuerola Coch (CC Camp)

40 km Femení General
1. Natalia Ortiz González, 02:14:16
2. Isabel Galan Cao
3. Beatriz​Roldan Nguema (BTT Valls-Alt Camp)

25 km Masculí General
1. Dani Camacho Calero, 01:14:55
2. Edu Camacho Calero
3. Antonio Ródenas Martínez i Antonio de Maya Cuenca

25 km Femení General
1. Cristina Calbet Cortés (Medol Zero), 01:21:13
2. Imma Llauradó Vidal (BTT La Riera de Gaià)
3. Raquel Abasolo García de la Reina

Categoria infantil
1. Marc Miró Llauradó (Club Ciclista Camp)
2. Enrique del Rio (Club Ciclista Camp)
3. Marc Martín Jaumà

Participant més vell
Jaume Pàmies Baró (de l’any 1938)

Participant més jove
Joan Cadena (de l’any 2004)

També s’han sortejat sessions de fisioterapeuta entre els inscrits.

El màxim responsable de la Blava, Àngel Garcia, casteller dels Xiquets del Serrallo, ha afirmat que malgrat alguns probemes que s’han hagut de subsanar, l’experiència és satisfactò

ria. Segons Garcia, cara a la segona edició se solucionaran els detalls poc reeixits, cosa comprensible perquè era la primera cursa per a BTT que organitzava la colla.

A banda dels 450 participants, hi ha hagut més de 40 voluntaris, la gran majoria castellers però també del col·lectiu de voluntariat de Tarragona 2017, a qui els Xiquets del Serrallo volen agrair la col·laboració. La colla també agraeix el suport del club BBTT Tarragona en el disseny i preparació de La Blava, i a tots els patrocinadors, començant pel Port de Tarragona.

Tota la classificació i les fotografies AQUÍ