Alta participació en l’assemblea

Aquest passat dissabte la colla ha celebrat l’Assemblea General Ordinària amb una participació alta, més que en els darreres anys. Els castellers han aprovat els comptes de l’any 2013 i el pressupost de 2014. Cal remarcar que la colla va patir tensions en la caixa durant el 2013 per suportar els costos d’un any marcat pel XXVè aniversari. Amb tot, la colla va trobar diners d’on no hi havia i malgrat aquelles tensions de tresoreria es va poder tancar l’exercici de 2013 amb un resultat positiu.

Els actes del XXVè aniversari continuaran aquest 2014 amb una exposició i un concert

Les activitats pel XXVè aniversari encara seguiran aquest 2014, començant per la 1a Pedalada BTT La Blava del 2 de març. Al respecte, el responsable dels actes del XXVè aniversari, Xavier del Amo «Pska», ha demanat més voluntaris per a l’organització. A més, ha anunciat per al 2014 una exposició dels 25 anys i un concurs de fotos que s’exposarien conjuntament a l’exposició, un concert, més xerrades de temàtica castellera i quelcom més.

El president de la colla, Lluís Monfort, ha anunciat la incorporació com a membres de la Directiva dels castellers Daniel Altura, Eloy Gaspar i Marcel Puertas. Pel seu cantó, el cap de colla, Isaac Herrera, ha explicat que els principals objectius de 2014 són el 4 de 8 i el 2 de 7. També ha informat que Isabel Sastre deixa la funció de cap de crosses, després de molts anys; el cap de colla li ha agraït la seva feina i ha dit que entren a la Tècnica en el seu lloc Elena Guzmán i Asun Martínez.

A més d’això, l’assemblea ha aprovat modificar un article dels Estatuts vigents, a proposta de Maurici Ferré i altres castellers signants. Durant la reunió, s’ha informat que aquest divendres la colla i l’Ajuntament van pactar el projecte executiu del futur local a l’antiga seu del Fitosanitari, de manera que ara cal esperar que l’Ajuntament aprovi el projecte de forma definitiva, liciti les obres, les adjudiqui i que aquestes acabin…

Finalment, l’Area de Comunicació i màrqueting, encapçalada per Albert Torres i Eloy Gaspar, han presentat la nova plana web, www.xiquetsdelserrallo.cat , i han fet balanç del la temporada anterior on s’han multiplicat per quatre els seguidors de Facebook i per set els followers a twitter. A més, s’han aconseguit augmentar les vendes de productes marca xiquets del serrallo amb motiu del XXVè aniversari.