Sopar de Gala, reconeixements i molta festa

Aquest era un dels caps de setmana marcats al calendari com a especials. Era un cap de setmana per tancar una temporada que havia sigut històrica, amb l’anhelat 7 de 7, o el gran 4 de 8 carregat.

La colla tenia preparades moltes activitats que es dividien en 3 dies, divendres, dissabte i diumenge, però que la pluja va espatllar. Com la gimcana fotogràfica o el, més que esperat, partit de futbol entre solter i casats.

El que el temps no va poder espatllar va ser el gran Sopar de Gala que es va celebrar a l’hotel Imperial Tarraco i on més de 200 castellers no hi van voler faltar. Al llarg del sopar als casteller que portaven 25 anys a la colla van rebre un reconeixement especial per la seva dedicació i implicació. També van rebre un reconeixement el cap de pinyes, Xavier Bailach, i el cap de canalla, Toni Valls, per la gran feina feta aquesta temporada i tota la feta al llarg dels anys com a responsables de la Tècnica. Tampoc va poder faltar el premi al casteller de l’any que entrega l’equip de la revista, Pinya Blava, i que aquest any va anar a parar a les mans de Jordi Mallol «cageta» per la seva dedicació i compromís amb la colla al llarg dels 25 anys. L’acte va acabar, com no, amb música i molta festa.

Pel que fa a la nit de divendres, no va faltar el sopar de germanor, el concurs de cocs i pastíssos, i el concurs de truites que van ser l’avantsala d’un bingo, molt participatiu i amb molts premis, i els espectaculars playbacks de la canalla. La festa va continuar fins a altes hores de la matinada a càrrec de Lausel music.

Diumenge tocava fer el vermut electrònic al que serà el futur local d’assaig de la colla. L’ajuntament va obrir les portes i els castellers van tenir l’oportunitat de veure l’estat actual del local mentres feien el vermut. Una jornada amenitzada per DJ Ralita on també es va poder veure un recull d’instantanias dels 25 anys de la colla i que va acabar amb una fotografia dels assistènts que de ben segur quedarà per a l’història.