Cambrils: tripleta de set un mes i mig després

Actuació a Cambrils, per Festa Major, amb els Xiquets de Reus. Després d’un intent desmuntat de 3de7, per indecisió de la canalla, la colla ha sabut sobreposar-se i ha tornat a completar tres castells de set pisos un mes i mig després, repetint la tripleta de set de la Verge del Carme. Ara bé, a Cambrils s’ha estrenat Christian Borràs com a terç del pilar dins de l’agulla del 4de7a, i això confirma que aquesta estructura, tot i els canvis, tindrà vigència per anys i panys. 3 de 7, 4 de 7, 4 de 7 amb l’agulla i dos pilars de 4 simultanis han configurat una diada que recarrega la moral de la colla, davant d’un mes de setembre amb importants reptes.

Cambrils 2013
Per cert, avui, 1 de setembre, s’ha activat la puntuació de les colles pel proper Concurs de Castells, i aquesta clourà el 31 d’agost de 2014. La sortida d’avui té més valor, si cap, perquè els Xiquets del Serrallo arranquem amb tres castells de set.