Sant Magí del 7 de 7, el millor castell de la colla en 14 anys

Sant Magí de 2013 passarà a la història de la colla perquè hem estrenat, per fi, el 7 de 7. L’hem descarregat amb solvència en primera ronda. Des del 2 de 7 carregat en la diada de Santa Tecla de 1999, el 7 de 7 esdevé el castell més important realitzat a plaça en els últims catorze anys.

7d7 Sant Magi 2013

Lamentablement, la diada de Sant Magí ha ofert la cara desagradable dels castells. En segona ronda, el 5 de 7 ha caigut i ha provocat bastants lesionats. El seu trasllat a l’hospital ha fet que les quatre ambulàncies en servei marxessin, però després no han pogut tornar i la diada s’ha suspès una hora més tard de la caiguda nostra.

El pilar de 5 ha clos una diada accidentada i interrompuda. Amb els anys, Sant Magí’13 serà recordat pel 7d7, però avui hem de lamentar el tràngul sofert, tot i que podem informar que tothom està recuperat dels cops.

El dia ha finalitzat amb la processó de Sant Magí, on el pilar caminant ha arribat a l’ermita del Portal del Carro.

Menció especial mereixen la quinzena de castellers dels Xics Caleros que avui ens han donat un bon cop de mà.