Els Xiquets del Serrallo ensopeguen amb el 4 de 7 però tornen a fer el 7 de 6

Ahir la Figuera, una de cal i una altra d’arena. Els Xiquets del Serrallo van descarregar un 5 de 6 amb un pom de dalt més lleuger de l’habitual i van completar el segon 7 de 6 del seu historial, una setmana després del primer. L’ensopegada va venir en la tercera ronda quan en un intent de 4 de 7, una relliscada va fer caure el castell quan es col·locaven dosos. En la ronda de repetició, els serrallencs van fer el 4 de 6 amb l’agulla, completant una actuació amb els tres castell de sis que per Sant Magí voldrien pujar-los un pis més. Dos pilars de 4 simultanis, i un altre al balcó, a més d’un pilar de 4 a l’inici de l’actuació, completen el registre d’una diada a la Festa Major de la Figuera. Cal fer notar que cap casteller va prendre mal amb la caiguda i que a la Figuera, on s’actua per segon any, es va estrenar canalla nova i d’altra va estrenar posicions.

7de6 Figuera 2013

Adjuntem la foto de Gemma Lladó del 7 de 6, el segon que descarreguen en una setmana els Xiquets del Serrallo i que és una prova cara a l’objectiu per Sant Magí, el 7 de 7.

Cal felicitar l’altra colla, els Brivalls de Cornudella, els quals encara sense camises van descarregar els seus primers castells, 4 de 6, 3 de 6, pilar de 5 i pilar de 4, a més d’un pilar de 4 al començament de l’actuació.

 

Dissabte 17 a la Canonja, amb transport públic

Dissabte 17, a les 18.00h els Xiquets del Serrallo actuaran a la Canonja, juntament amb la Jove de Tarragona. Cal dir que com va passar al barri de la Móra el passat 4 d’agost, els integrants de la colla del barri mariner que ho desitgin es desplaçaran en transport públic de l’Empresa Municipal de Transports, fruit d’una campanya que la colla emmarca dins del seu XXVè aniversari que celebra enguany.

 

Castells a la Figuera

Xiquets del Serrallo: p4, 5de6, 7de6, intent 4de7, 4de6 amb l’agulla, 2 pilars de 4 simultanis, pilar de 4 al balcó

Brivalls de Cornudella: p4, 4de6, 3de6, pilar de 5, pilar de 4