Els Xiquets del Serrallo igualen la seva millor Diada de la Verge del Carme

Els Xiquets del Serrallo van igualar ahir dissabte la seva millor Diada Castellera de la Verge del Carme, en una actuació que va servir per homenatjar un casteller que va morir aquesta setmana, Juan Antonio Casadevalls. En record seu, primer es va alçar un pilar de 5 en silenci.

[singlepic id=3 w=320 h=240 float=none]

Els tres castells de set pisos d’ahir són els mateixos que la diada de 2011, i és la quarta vegada aquesta temporada que el Serrallo descarrega tres castells de set a plaça. Feia molts anys que aquesta circumstància no es donava.

El 4 de 7 de primera ronda es va fer amb canvis en el tronc i després d’un primer intent desmuntat. En segona ronda els Xiquets del Serrallo van completar, també amb canvis respecte de l’últim descarregat, el tercer 4 de 7 amb l’agulla de la temporada. Finalment, en tercera ronda també es va aconseguir el 3 de 7 amb canvis en el pis de quarts i la canalla. El pilar de 5 va cloure l’actuació serrallenca.

[singlepic id=2 w=320 h=240 float=none]

Per sobre de tot, la colla serrallenca destaca que ahir es van estrenar diversos castellers en els pisos de segons i quarts i també un enxaneta i una acotxadora en estructures de set pisos.

Pel que fa a les altres dues colles, els Xiquets de la Vila d’Alcover van descarregar el seu primer 2 de 6, en segona ronda. Van fer també el 4 de 6 amb l’agulla i el 5 de 6.

[singlepic id=1 w=320 h=240 float=none]

Pel seu cantó, la Jove de Vilafranca va haver de desmuntar dues vegades el 4 de 7 i va acabar amb el 2 de 6 i el 4 de 6 amb l’agulla, a més del pilar de 5.

La propera actuació dels Xiquets del Serrallo serà el 28 de juliol al vespre alcarrer Maria Cristina de Tarragona, per les festes majors d’aquest barri.