La campanya de donació de sang pel 25è aniversari dels Xiquets del Serrallo supera les expectatives

 

La Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona vol informar que el passat dissabte, la Laparticipació en la campanya de donació de sang que es va organitzar com un acte més

dins de la commemoració dels 25 anys de la colla, va superar les expectatives. L’entitat vol agrair a tothom, especialment als seus castellers, que van anar al moll de pescadors i que van fer possible que la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits acabés la matinal amb una seixantena de donacions.

130420 donaciosang CXST

Segons van informar els facultatius, les previsions que tenien per a una jornada com la de dissabte eren de 45 donacions.

Els Xiquets del Serrallo també volen posar l’accent en la col·laboració de l’Associació de Veïns del Serrallo, que va preparar una fideuà que es regalava a les persones donants de sang. La colla castellera felicita l’Associació de Donants de Sang de Tarragona per la bona feina de conscienciació i valora molt positivament aquesta primera activitat promoguda conjuntament.

Finalment, l’entitat agraeix al grup Rumba Canya la música en directe que va tocar durant la matinal de dissabte passat, al moll de pescadors del Serrallo.