Els Xiquets del Serrallo apadrinem els Xics Caleros a l’Ametlla de Mar

Si divendres començàvem els assajos, al cap de dos dies, diumenge, ens desplaçàvem a l’Ametlla de Mar per apadrinar una nova colla castellera, la primera de les Terres de l’Ebre, els Xics Caleros. Més d’una trentena de serrallencs i serrallenques ens hi hem desplaçat -en un dia ventós i fred- i allí hem realitzat un pilar de 4. Abans d’això, hem ajudat els Xics Caleros en la seva primera actuació de sis (a l’octubre passat vam anar a l’Ametlla i allí els Xics van enlairar construccions de cinc pisos).

xicscaleros

Els felicitem pel 3 de 6 carregat, pel 4 de 6 amb l’agulla descarregat i llàstima pel 4 de 6 que ha quedat en intent. Els Castellers de Vilafranca també han enviat una mínima representació. Les dues colles padrines hem regalat als Xics sengles camises com a record.

Una dada històrica: els Xiquets del Serrallo ja vam apadrinar altres colles durant els nostres 25 anys de vida. Sense anar més lluny, l’1 de setembre de 2012 vam ser una de les dues colles que vam apadrinar una colla que s’ha reorganitzat i viu una segona època, els Xiquets d’Alcover.