Cicle de xerrades amb motiu del XXV aniversari dels Xiquets del Serrallo

Aquesta setmana i amb motiu de la celebració del XXV aniversari, els Xiquets del Serrallo encetem un cicle de xerrades que porten per títol Parlem de castells .

crte

Començaran aquest proper dissabte 26 de gener amb la xerrada que porta per Títol “Tarragona 200 anys de castells“ a càrrec d’Albert Pallarès, responsable de l’Arxiu del Xiquets de Tarragona. La xerrada començarà a les 19 hores al local social dels Xiquets del Serrallo al carrer Nou de Santa Tecla, 9 de Tarragona.

Les properes xerrades d’aquest cicle seran el proper dissabte 16 de febrer a les 18 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona i amb el títol “El nou model de Concurs” amb la participació de: Josep Bargalló director de la Biennal i redactor del projecte de nou model de Concurs ; Xavier González, director del Concurs de Tarragona; Guillermo Soler, gerent de la Coordinadora de Colles Castelleres; i Joan Boronat, casteller dels Xiquets del Serrallo i impulsor del projecte del nou model de Concurs.

El dissabte 2 de març a les 18.30 a la sala d’actes del Port de Tarragona i sota el títol “59 segons amb els presidents i caps de colla els Xiquets del Serrallo“, tindrà lloc una xerrada on ens retrobarem amb les persones que han ocupat aquests dos càrrecs dins de la colla en els seus 25 anys d’història.