El sopar de final de temporada es farà el 4 de novembre

El proper 4 de novembre tindrà lloc el sopar de final de temporada dels Xiquets del Serrallo. Serà al restaurant Medi Terraneum situat a la Marina Port Tarraco a les 21 hores. Tots aquells que ens vulguin acompanyar hauran d’omplir el formulari abans del proper 27 d’octubre i fer el pagament, utilitzant un dels dos mètodes de pagament que oferim. Caldrà fer efectiva la quantitat del menú abans del 31 d’octubre.

Menú:

Primer plat

  • Carpaccio de vedella amb pesto d’oliva, kalamata i parmesà
  • Caneló de pollastre de corral amb sèrum de formatge
  • Amanida de brots frescos amb encenalls de salmó marinat i anet

Segon plat

  • Lluç cuit a baixa temperatura al pil-pil i sanfaina
  • Melós de vedella amb mil fulls de patata i cansalada
  • Xai cruixent caramel·litazat amb cebetes

Postres

  • Compota de fruits vermells amb escuma de iogurt
  • Pastís de xocolata amb gelat de mandarina
  • Sopeta de fruites exòtiques amb gelat de coco

Preus:
Adult casteller, 23€. Adult no casteller, 30€. Canalla castellera, 0€. Canalla no castellera, 15€

Mètodes de pagament:
– Transferencia bancària: ES45 00815258 4800 0113 9414
Cal indicar al concepte: NOM COGNOMS CASTELLER-FAMÍLIA / NÚM. MENU ALDULTS / NÚM. MENU NO CANALLA
– Metàlic: Cada divendres, fins a finalitzar el termini, de 20:15 a 21:30 al despatx de junta.

Podeu consultar tots els menús al formulàri. Si teniu alèrgies, intol·leràncies o necessiteu alguna alimentació en concret indiqueu-nos-ho a l’apartat d’observacions que trobareu al final del formulari.

En els proper dies us direm el llistat d’activitats programades per aquell cap de setmana.

Ha finalitzat el termini per apuntar-se al sopar.

Bookmark the permalink.